Ratamoottoripyöräilyn MotoGP-sarjassa menestyksekkäästi 6 maailmanmestaruutta voittaneen, Moto2- ja Moto3-luokkia ajavan suomalaistalli Ajo Motorsportin ja yhtiömme välinen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2018! Yhteistyö toimijoiden välillä aloitettiin vuonna 2016. Sopimuksen osapuolet ovat molemmat vahvoja, kansainvälisiä toimijoita, joilla on paljon erilaisia synergiaetuja ja yhteistyömahdollisuuksia merkittävimmällä markkina-alueellaan Keski-Euroopassa.

Ajo Motosrport on loistava suomalainen esimerkki siitä, millaisia tuloksia pitkäjänteinen kehitystyö erityisosaamista vaativalla alalla voi tuottaa. Vuosien työ on palkittu hyvällä menestyksellä.

Kilpailutulokset eivät kuitenkaan ole tallipäällikkö Aki Ajon mukaan ainoa tavoiteltava asia.

”Jo saavutettujen maailmanmestaruuksien myötä tavoitteemme ovat luonnollisesti korkealla. Tärkeimpänä tavoitteena ei kuitenkaan voida pitää pelkän mestaruuden voittamista vaan ennemminkin eteenpäin menemistä ja jatkuvaa oppimista. Kunhan voimme sanoa aina kehittyneemme ja tehneemme parhaamme sillä saralla, niin kyllä se on se paras tulos. Erittäin tärkeää meille on myös pitää kaikki yhteistyökumppanimme tyytyväisinä ja luoda heidän kanssaan pitkäaikaisia kumppanuuksia.”

Flowertrucksin tiimi on ylpeä yhteistyöstä ja seuraa innolla yhteistyökumppaninsa kehitystä ja menestystarinaa. Yhtiöllemme ratamoottoripyöräilyn maailmassa näkyminen luo mahdollisuuden viestiä ja saada lisänäkyvyyttä Benelux-maiden ja Keski-Euroopan markkina-alueilla. Logomme voi kaudella 2018 nähdä Ajo Motorsport -tallin moottoripyörien pohjaosassa (siispä silmä tarkkana komeissa kaarteissa!) ja kuljettajien ajovarusteissa sekä erilaisissa erityismarkkinointitoimenpiteissä.

Tutustu talliin ja seuraa sen tapahtumia: https://ajo.fi/

Lisätietoa yhteistyöstä: Pasi Ruokostenpohja, p. +358 400 200 999 tai Aki Ajo p. +358 400 465 956