Palvelut

lämpösäädellyt kuljetukset

KULJETUKSET

Tarjoamme kuljetuksia reitillä Suomesta Itämeren yli Saksaan, Tanskaan, Alankomaihin, Ranskaan, Espanjaan, Saksaan, Iso-Britanniaan, Italiaan ja Marokkoon. Näissä maissa kuljetamme tavarasi perille saakka. Tarvittaessa myös Ruotsin kautta kulku on ajoittain mahdollista. Luonnollisesti tavara kulkee kyydissämme myös edellä mainituista maista Suomeen.

Mikäli tarvitset kuljetusta kauemmaksi, voimme tarjota välivarastoinnin ja järjestää jatkokuljetuksen omalta terminaaliltamme Hollannin Bleiswijkistä, joka toimii oivallisena solmukohtana tarjoten hyvät jatkoyhteydet minne päin maailmaa tahansa.

Lämpösäädellyt kuljetukset ovat erityisosaamistamme. Kuljetettavat tavarat purjehtivat Itämeren yli vievillä lautoilla. Ammattitaitoiset suomalaiset kuljettajamme huolehtivat oikeiden kuljetuslämpötilojen toteutumisesta, niin maantiellä kuin laivamatkankin aikana. Vaikka olemmekin erikoistuneet lämpösäädeltyihin kuljetuksiin, kulkee kyydissämme mikä tahansa rahti.

Sertifikaatit:

  • lentorahdin valvottu edustaja (Trafin turvahyväksyntä: FI/RA/00246-01)
  • TAPAn myöntämä arvokuljetusten Tapa TSR -sertifikaati (taso II)
varastointi

VÄLIVARASTOINTI

Oma tavaraterminaalimme sijaitsee Hollannin Bleiswijkissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Terminaalissamme on mahdollisuus välivarastoida sekä lyhyt- että pitkäaikaisesti tavaraeriä, joille jatkokuljetuksen järjestämme me, tai halutessaan asiakas itse. Tavaraerä voi olla vientiä tai tuontia.

Liikenne tavaraterminaalissamme on ympärivuorokautista ja valvottua. Vientiasiakkaanamme voit tarvittaessa sopia tavaroillesi noudon terminaaliltamme lähes mihin vuorokauden aikaan tahansa.

kalusto

KALUSTO

Lämpösäädeltävät kuljetukset ovat erityisosaamistamme ja kuljetuskalustomme koostuukin lämpösäädeltävistä puoliperävaunuyhdistelmistä. Jokaisessa yksikössä on kaksi kylmäkonetta ja siirrettävä väliseinä, joiden avulla kuorma voidaan osastoida kahteen eri lämpötilaan. Lisäksi suurimmassa osassa yksiköitämme on perälautanostin, mikä mahdollistaa omatoimisen kuorman purkamisen missä tahansa.

Uusimmat kuljetusyksikkömme ovat Ivecon biokaasurekat. Kalustomme kulmakiven muodostavat kuitenkin MercedesBenzin Actros rekat, jotka on varustettu Euro6- moottoreilla. Uuden sukupolven tekniikalla autot kuluttavat vähemmän ja ovat pakokaasupäästöiltään ympäristöystävällisempiä. Parhaan tekniikan lisäksi kompensoimme kuljetuksistamme aiheutuvat päästöt Hiilinielurekisterin avulla.

Panostamme aina myös liikenneturvallisuuteen. Kaikkien autojemme varusteisiin kuuluvat mm. kaistavahti, etäisyystutka ja jarruassistentti. Lisäksi perävaunuissamme on aina heijastavat kylki- ja peräteippaukset.