Kansainväliset kuljetukset

Tarjoamme laadukkaita ja luotettavia kuljetuspalveluita ja välivarastointia yksityisille ja yrityksille. Viemme ja tuomme tuotteita Itämeren yli Keski-Eurooppaan. Erikoisosaamistamme ovat lämpösäädellyt kuljetukset.

Kuljetukset

Tuonti- ja vientikuljetukset maanteitse

Pääreittimme Suomesta kulkevat Itämeren yli Saksaan, Tanskaan, Hollantiin, Belgiaan ja Ranskaan. Tarvittaessa hoidamme kuljetukset myös Espanjaan, Italiaan, Iso-Britanniaan ja Marokkoon saakka. Luonnollisesti palvelemme näillä reiteillä sekä viennissä että tuonnissa.

Erikoisosaamistamme ovat lämpösäädellyt kuljetukset, joita varten kalustomme on suunniteltu. Kyydissämme kulkee silti melkein mikä tahansa tavara, joka kokonsa ja painonsa puolesta kyytiin mahtuu. Tavaran määrällä ei ole meille merkitystä, aina kannattaa kysyä tarjous!

Lämpösäädellyt kuljetukset

Lämpösäädellyt kuljetukset ovat erityisosaamistamme. Kuljetettavat tavarat purjehtivat Itämeren yli vievillä lautoilla aina oman automme kyydissä. Ammattitaitoiset suomalaiset kuljettajamme huolehtivat oikeiden kuljetuslämpötilojen toteutumisesta, niin maantiellä kuin laivamatkankin aikana. Vaikka olemmekin erikoistuneet lämpösäädeltyihin kuljetuksiin, kulkee kyydissämme mikä tahansa rahti.

Välivarastointi

Vartioidut terminaalimme Vantaalla ja Hollannin Bleiswijkissä mahdollistavat tavaraerien välivarastoinnin ja antavat kuljetusasiakkaillemme mahdollisuuden hallita tavaraeriensä oikea-aikaista saapumista ilman omaa varastotilaa. Molemmat terminaalimme sijaitsevat liikenteellisesti helposti saavutettavissa paikoissa, joten ne toimivat myös jatkoyhteyksien mahdollistajina minne päin maapalloa tahansa.

Kalusto

Kuljetuskalustomme koostuu diesel- ja kaasurekoista sekä lämpösäädeltävistä puoliperävaunuista. Jokaisessa perävaunussamme on kaksi kylmäkonetta ja siirrettävä väliseinä, jolla kuorma voidaan osastoida kahteen eri lämpötilaan. Lisäksi lastausta ja purkua auttaa perälautanostin, mikä tarvittaessa mahdollistaa myös omatoimisen työskentelyn missä tahansa.

Scroll to Top