Logistiikan ammattilainen.

Flowertrucks Oy on tamperelainen kuljetusliike. Viemme ja tuomme tuotteita Itämeren yli ammattitaidolla ja laadukkaalla kuljetuskalustollamme. Pääreittimme kulkevat Saksaan, Tanskaan, Hollantiin, Belgiaan ja Ranskaan. Erikoisosaamistamme ovat lämpösäädellyt kuljetukset.

Flowertrucks Oy

Tinkimätöntä ammattitaitoa perheyrityksessä

Yritys on perustettu vuonna 1990. Yhdessä meitä työskentelee reilut kolmekymmentä kuljetusalan ammattilaista ja työt rullaavat 53 kuljetusyksiköllä. Flowertrucks Oy on perheyhtiö ja toimintaamme johtavat perustajat Sami ja Pasi Ruokostenpohja.

Toimintamme mahdollistavat erittäin ammattitaitoiset kuljettajat ja liikenteen koordinoijat. Työssä vaaditaan joustavuutta ja erinomaista paineensietokykyä alati muuttuvissa toimintaympäristöissä. Yksikään päivä ei ole toisensa kopio.

Asiakkaitamme palvelemme kellon ympäri. Kuljetukset kulkevat pyhistä ja lomista huolimatta, ja puhelimeen tavoittaa aina jonkun meistä. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä henkilöitä.

Flowertrucks on Luotettava Kumppani -palvelussa, josta löytyvät ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tiedot.

Turvallisuus ja
vastuullisuus

Meille on tärkeää, että kuljettajamme saavat tehdä työnsä mahdollisimman turvallisesti. Panostamme autojemme avustintekniikkaan, joita ovat mm. kaistavahti, etäisyystutka ja jarruassistentti. Muille tienkäyttäjille näymme hämärässä paremmin koko ajoneuvon mitalta heijastavilla teippauksilla. Kalustomme on myös jatkuvan tarkkailun alaisena, millä varmistamme jokaisen yksikön asianmukaisen toimivuuden, kunnossapidon ja oikea-aikaisen katsastuksen. Myös kuljettajat kuuluvat kunnossapidon piiriin Suomessa järjestetyn työterveyshuollon avulla.

Flowertrucks Oy on suomalainen yritys ja maksamme veromme Suomeen. Myös 99 % työntekijöistämme on suomalaisia. Hollannissa maapäällikkö on luonnollisesti hollantilainen. Ajantasainen tieto työnantajavelvoitteidemme hoitamisesta löytyy Luotettava Kumppani-palvelusta.

Otamme toiminnassamme huomioon aiheuttamamme hiilijalanjäljen. Kalustomme kunnossapito ja jatkuva uusiminen takaavat käyttämiemme polttomoottorien pienemmät päästöt. Päästöt, joita emme pysty vähentämään, kompensoimme kotimaisten talousmetsien lisäkasvun kautta. Tästä löydät lisätietoa kohdasta ”Ympäristövastuu”

Yhteistyö ja sponsorointi

Hyvistä kavereista on syytä pitää kiinni, ja niin teemme mekin!

Arvostamme pitkiä yhteistyösuhteitamme ja haluamme olla tukemassa suomalaista, kansainvälisesti menestyvää moottoriurheilua.

Yli kolmekymmentävuotisella taipaleellamme yhteistyökumppaneinamme ovat alusta asti olleet muun muassa Finnlines Oyj, Veho Oy Ab sekä Kalevan Kukkatukku Oy.

Sponsorointimme kohteet ovat olleet jo vuosia Ajo Motorsport sekä Rico Salmela. On ilo seurata suomalaisen ratamoottoripyöräilyn menestystarinaa Ajon tiimin kautta, ja olla osana mahdollistamassa uuden suomalaiskuljettajan Rico Salmelan nousemista maailman kilparadoille.

Sponsorikohde: Ajo Motorsport
MotoGP2 ja MotoGP3 -sarjojen suomalainen huipputalli.

Sponsorikohde: Rico Salmela
Ratamoottoripyöräilyn tulevaisuuden lupaus!

Scroll to Top