Yritys

Flowertrucks Oy

Flowertrucks Oy on vuonna 1990 perustettu perheyritys. Kotipaikkamme sijaitsee Tampereen Sarankulmassa. Yrityksemme työllistää reilut 30 henkilöä ja kuljetuskalustoomme kuuluu 53 kuljetusyksikköä.

Toimintamme kulmakivi on joustava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Palveluksessamme on reilut kolmekymmentä suomalaista sekä yksi hollantilainen työntekijä, kaikki kuljetusalan ammattilaisia. Näin takaamme, että meillä tunnetaan sekä Suomen että Hollannin tavat toimia. Palvelemme asiakkaitamme Suomen, Ruotsin, Englannin ja Hollannin kielen lisäksi myös Tanskan, Saksan, Ranskan, Italian ja Espanjan kielellä tilanteen niin vaatiessa. Meidät tavoittaa aina, 24h vuorokaudessa, pyhistä ja lomakausista huolimatta!

Flowertrucks Oy on mukana Luotettava Kumppani -tietokannassa, josta löydät helposti tilaajavastuulain edellyttämät ajantasaiset tietomme.

Yhteistyökumppanimme

Hyvistä kavereista on syytä pitää kiinni, ja niin mekin teemme! Alla muutamia linkkejä tärkeimpien kumppaneittemme kotisivuille, ja onpa mukana myös muutama
sponsorointimme kohde. Yhdessä tekemällä kaikki
sujuu niin paljon mukavammin!

Sponsorikohteet:

Ajo Motorsport
MotoGP2 ja 3 sarjojen suomalainen huipputalli

Rico Salmela
Ratamoottoripyöräilyn tulevaisuuden lupaus

Toimittajat:

Veho Oy Ab
Hyötyajoneuvot

Finnlines Oy
Vie meidät Itämeren yli ja takaisin päivästä toiseen

Getru Logistics B. V.
Palvelukonseptimme täydentäjä

Asiakkaat:

Kalevan Kukkatukku Oy
Kaiken alku ja juuri